Skoter

När vi säger skoter så är det bara den typen som i det flesta fall bara körs på snö. Vi säger i de flesta fall för det finns några som inte vill sluta köra bara för att snön försvinner och istället kör på vatten, men här handlar det så länge bara om körning på snö. Även när det gäller snöskoterevent så är det Vemdalsfjällen som gäller för oss.

De flesta snöskoterevent vi gör är en del av flera andra aktiviteter som t.ex. "Off pist för alla". Vi kör tolkning med snöskoter en dag och sen bara skoterkörning en annan dag eller så ingår själva snöskoterkörningen i "Off pist för alla eventet". Men vill ni bara köra skoter så är det såklart inga problem. Det som skiljer oss lite från andra företag som ordnar snöskoterevent är att vi håller i allt från boendet till middagen på kvällen. Vår målsättning är att det ska vara enkelt, du ska bara behöva ringa ett samtal, resten fixar vi.

 

Även snöskoterevent tycker vi är trevligast att göra när chansen till lite bättre väder är som störst och därför rekommenderar vi vårkanten och om det är en säsong med mycket snö kan man åka skoter en bra bit in i maj.

 

Vi har inga egna snöskotrar till uthyrning utan där tar vi hjälp av Vemdalen Experience, ett företag som är riktiga proffs på skoteruthyrning. Vill du bara hyra en snöskoter i Vemdalen kan vi varmt rekommendera dig att kontakta Vemdalen Experience, under fliken länkar finns deras kontaktuppgifter.