Till salu 

Här hittar du de saker som definitivt är till salu. Finns inte det du letar efter, kontakta oss gärna så ska vi med hjälp av vårt kontaktnät och vår erfarenhet av att leta upp saker försöka hjälpa dig att få tag i det du söker.

 

Den här sidan har undermenyerna "Bilar", "Motorcyklar", "Båtar" och "Övrigt". De tre förstas innehåll är lätt att förstå, men "Övrigt" kanske behöver en förklaring: här kan allt möjligt dyka upp som t.ex. skidor, klockor, bilreservdelar, möbler, listan kan göras lång. Alla saker har en sak gemensamt, det är saker vi själva inte skulle ha något emot att äga. Saknar du någon av undermenyerna?  Det är bara de menyer där vi har saker i lager som visas.

 

Tillägget "Objekt", får fordon som inte är riktiga renoveringsobjekt, men fordon som vi tycker har lite mer småfel och skavanker än vad som är ok med tanke på  tex. miltal och ålder. Oftast är det inte några större fel, men för att de inte ska klassas som objekt, behöver de lite omvårdnad.

 

Tillägget "Renoveringsobjekt" får de saker som vi anser behöver renoveras mer eller mindre innan de går att använda. När vi inte anger pris är det för att vår målsättning med just det objektet är att vi ska se över det lite mer ingående och försöka se till att det t.ex. är körbart före försäljning. Men skulle vi få ett riktigt bra bud och vi känner att renoveringsobjekten är lite väl många, kan det hända att vi säljer i alla fall.

 

Har du något du vill sälja och tror att det skulle passa in hos leksaksbutiken.se? Kontakta oss gärna och berätta vad du vill sälja, beskriv objektet så noggrant du kan och har du bilder är det alltid bra att skicka med dessa. Berätta också om du bara vill sälja eller om du vill ha hjälp med ett försäljningsuppdrag.